Tietoja ja ohjeita noormarkkulaisille


PERJANTAI 29.6.2018

Perjantai-iltapäivän ja illan aikana ajetaan Laviantiellä aika-ajokilpailut Piilitien ja Harjakankaan välillä sekä Pauluksen- ja Harjunpääntiellä. Kilpailijat (n. 150) lähtevät yhden minuutin välein kilpailureitille, joten reitillä ajaa kilpailijoita molempiin suuntiin.

Pyydämme välttämään liikennöintiä Laviantiellä, Paluksentielle sekä Kullaantiellä Noormarkun ja Harjunpään välisillä osuuksilla.
Päivitämme  ja tarkennamme tätä sivua kevään ja kesän aikana.

Pahoittelemme kilpailusta aiheutuvaa haittaa liikenteelle ja reitin varren asukkaille. Toivomme, että seuraatte kilpailuja ja kannustatte kilpailijoita.

LAUANTAI 30.6.2018

Lauantapäivällä ajetaan Naisten-Elite- ja N-18 -luokkien yhteislähtökilpailut. Iltapäivällä ajavat M-18-luokan kilpailijat. Kilpailijat  lähtevät yhdessä kilpailureitille. Kilpailureittiä ajetaan vastapäivään. Kilpailijaryhmien edessä ajavat edeltäjäauto(t) ja moottoripyörät. Kilpailijoiden perässä ajavat huoltoautot. Pyydämme välttämään liikennöintiä kilpailureitillä kilpailujen aikana.

SUNNUNTAI 1.7.2018

Sunnuntaina klo 10.00-15.00 välillä ajavat Miesten-Elite sekä MU23-luokka. Kilpailijat  lähtevät yhdessä kilpailureitille. Kilpailureitiä ajetaan vastapäivään. Kilpailijaryhmien edessä ajavat edeltäjäauto(t) ja moottoripyörät. Kilpailijoiden perässä ajavat huoltoautot. Pyydämme välttämään liikennöintiä kilpailureitillä kilpailujen aikana.

KILPAILUREITTI

(Urheilutalo) - Piilitie - Laviantie - Finpyyntie - Vanha Vaasantie - Forssintie - Vanha Söörmarkuntie - Söörmarkuntie -Parkanontie - Rauhalammintie - Heikkiläntie - Piilitie

POIKKEAVAT LIIKENNEJÄRJESTELYT

Kilpailujen ajaksi osa reitistä muutetaan yksisuuntaiseksi. Yksisuuntaiseksi muutettavia teitä ovat Vanha Vaasantie, Forssintie, Vanha Söörmarkuntie, Söörmarkuntie, Rauhalammintie, Heikkiläntie, Piilitie. Reitin varrella vastaantuleva liikenne pysäytetään kilpailijoiden kohtaamistilanteissa. Odotusajat ovat tyypillisesti muutaman minuutin mittaisia.

HYVIÄ PAIKKOJA SEURATA KILPAILUA ja LIVETALTIOINTO

Lauantai ja sunnuntai
Yleisölle hyviä kilpailun seuraamispaikkoja ovat Rauhalammintiellä oleva mäki, jossa myös kilpailujen maali. Maalin edellä on myös kilpailijoiden ravintohuoltoalue, jossa kilpailijoille voidaan antaa ruoka- ja juomahuoltoa. Maalin kohdalla kilpailun kuuluttaja Anssi Kukkonen selostaa kilpailua. Kilpailuja voi seurata myös mobiililaitteilla realiaikaisesti Brodify Oy:n tekemästä livetaltioinnista. Linkki lähetykseen tulee ennen kilpailua nettisivuillemme ja facebooksivullemme.

 

Pahoittelemme kilpailusta aiheutuvaa haittaa liikenteelle ja reitin varren asukkaille. Toivomme, että seuraatte kilpailuja ja kannustatte kilpailijoita.