Aika-ajoreitit


Aika-ajokilpailut ajetaan perjantaina 15.6.2018 iltakilpailuna.
Lähtöpaikka ja maali ovat Laviantiellä Piilitien risteyken tuntumassa kuten 2013 ja 2015 SM-aika-ajokilpailuissakin. Reitin alkuosa (6km) on myös sama kuin em. kilpailuissa. Harjakankaalta käännytään oikealle kohti Palusta. Miesten Eliteluokka jatkaa Palukselta vielä Harjunpäähän, jossa urheilukentän luona on kääntöpaikka. Meisten reitin pituus on 47 km ja nousumetriä lähes 250m.


Maantiereitit


Yhteislähtökilpailujen reitti lauantaina ja sunnuntaina on 13,7 km pitkä. Reitillä on pari muutosta vuoden 2013 SM-reittiin. Maali on siirretty Rauhalammintien mäen loppuun huoltoalueen perään. Finpyyntieltä käännytään Piilitielle, joka on 300 m pitkä hiekkatie ja silta palataan Laviantien kautta takaisin Finpyyntielle.
Reitti ajetaan vastapäivään. Reitistä runsas puolet muutetaan kilpailun ajaksi yksisuuntaiseksi kilpailijoiden ajosuunnan mukaiseksi. Kaksisuuntaisia osuuksia, joissa vastaantuleva liikenne pysäytetään on Finpyyntieltä valtatie 8:n yli Noormarkun kirkolle. Kaksisuuntainen liikenne on myös valtatie 8:lla ajettava vajaa 3km osuus. Tiellä on kahden keskiviivan kokoile eli tien keskellä on kaksi keskiviivaa noin metrin välein. Rauhalammintien alku on myös kaksisuuntainen ensimmäiseen eli Huoltoaseman risteykseen asti.