Kilpailulisenssi / Fillaripassi


Pyöräilijät hankkivat itse lisenssin ja haluamansa vakuutuksen. Ohjeet lisenssinhankinnasta on Suomen Pyöräilyn sivulla:  LISENSSI

Pyöräilyjaosto maksaa kilpailuihin osallistuvien pyöräilijöiden lisenssimaksun (ei vakuutusta) mikäli lisenssin ottanut pyöräiilijä osallistuu kauden aikana vähintään kolmeen kilpailuun. Toimita kuitti lisenssinmaksusta ja ilmoita pankkitilisi Jari Wikstenille (jari.wiksten at gmail.com, Sirkankatu 34, 28120 Pori).

Fillaripassi on tarkoitettu harrastajille, jotka haluavat ottaa lisenssiin liittyvän vakuutuksen. Filaripassilla ei voi osallistua kilpailuun, jossa vaadataan lisenssiä.


Vakuutusturva


VAPAAEHTOISTYÖNTEKIJÄT:  SUOMEN PYÖRÄILYN TUPLATUVAKUUTUS

Vahinkovakuutusosakeyhtiö Pohjolan urheilun Tuplaturvavakuutuksessa mukana olevan Suomen Pyöräilyn alaisilla seuroilla on vakuutus, joka kattaa toiminnanvastuuvakuutuksen sekä vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutukset.
Vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutus
Vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutus korvaa seuroissa vapaaehtoistyötä tekeville sattuvia tapaturmia. Vapaaehtoistyöntekijän ei tarvitse olla jäsen, vakuutus on silti voimassa. Tapaturma voi sattua esimerkiksi talkoissa, valmennus-, koulutustapahtumissa, kilpailujen järjestelytehtävissä. Myös matkalla "vapaaehtoistyöhön" sattuneet tapaturmat kuuluvat vakuutuksen piiriin. Vakuutuksesta ei korvata tapaturmaa, jos se on sattunut kilpaurheilussa tai sen harjoittelussa.

TOIMINNANVASTUUVAKUUTUS
Toiminnanvastuuvakuutus korvaa liiton tai seuran kolmannelle osapuolelle aiheuttamat henkilö- ja esinevahingot, joista vakuutettu on korvausvastuussa. Vakuutus korvaa niin työsuhteisen kuin vakuutetun toimeksiannosta vapaaehtoistyötä tekevän aiheuttamat vahingot. Vakuutus kattaa myös järjestäjän vastuun esimerkiksi leireillä ja kilpailuissa.

Vastuuvahingossa täytetään vastuuvahinkoilmoitus. Se täytetään huolel­lisesti ja yhteystiedot täydellisinä. Vastuuvahingon vahinkotunnus on 12-1050-9397-1. Allekirjoituksella vahvistetaan annetut tiedot oikeiksi. Vakuutuksen ehtoja ja vahinkoilmoituksia saa Pohjolan konttoreista sekä osoitteesta http://www.pohjola.fi/

Lajiliitot ovat maksaneet vakuutuksen seurojensa puolesta. Vakuutuksessa on mukana 62 lajiliittoja.

PYÖRÄILIJÖIDEN VAKUUTUSTUVA
Kilpapyöräilijät vastaavat sääntöjen ja lisenssin myöntämisperusteiden mukaan omasta vakuutusturvastaan ja vastaavat mahdollisesti kolmannelle osapuolelle sattuneista vahingoista. Lisenssiin voi sisällyttää vakuutuksen!

Maajoukkueisiin (tai muihin kv. tehtäviin) nimetyt urheilijat, huoltajat ja johtajat on vakuutettu tapaturmien ja vammautumisten varalta. Varusteita, välineitä jne. ei ole vakuutettu Suomen Pyöräilyn toimesta, joten jokainen vastaa omaisuutensa tai hallinnassa olevien tavaroista jne. vakuuttamisesta.

 


Asusteet


Koiviston Iskun ajovarusteet toimittaa Rush/Bioracer.  Lisätiedot ajoasuista saa Ilpo Kyllöseltä (ilpo.kyllowen at gmail.com , p. 0400 963 870). Asusteita on jonkin verran varastossa
 

ASUSTEET

 

Seuran jäsenille 15% alennus hankintahinnasta. Alennetut hinnat:

 

Housut Raceproven Sirio, lyhyet 69,00€

Housut Raceproven Tempest, lyhyet 109,00€

Housut Raceproven, pitkät säämiskällä 123,00€

Paita Prof bodyfit, lyhyet hihat 51,00€

Takki Windblock 95,00€

Sadetakki (logolla) 86,00€

Tuuliliivi Windblock 56,00€

Irtohihat 22,00€

Tempohaalari Raceproven 2.0 177,00€

 

Asusteiden koot ovat 1- 5. (1=XS, 2=S, 3=M, 4=L ja 5=XL)